Entra Registra't
Què és e-Cornellà?

Un projecte per impulsar la digitalització del comerç de Cornellà

Una xarxa de comerços més digital


E-Cornellà és una iniciativa de l'Ajuntament de Cornellà per donar eines als comerços de la ciutat per facilitar la seva digitalització. Mitjançant el web ecornella.com els comerços poden accedir a articles i vídeos formatius actualitzats regularment per introduir-se en la venda online i en el disseny d'estratègies en comunicació digital. Els continguts de e-Cornellà estan classificats segons el nivell de coneixements dels comerços: iniciació i avançat.

 

Els continguts s'han dissenyat perquè siguin compatibles durant la jornada laboral dels comerços. L'objectiu és que les empreses puguin formar-se en un temps breu i al ritme que desitgin.

 

A Cornellà hi ha una complerta i variada oferta comercial amb una xarxa de comerços de proximitat i de barri que són característics d'una ciutat rica i dinàmica.

 

"En l'actualitat, la tendència dels consumidors està canviant cap a un món més digital."Actualment hi ha consumidors que utilitzen cada cop més la compra online per realitzar les seves comandes. Per això des de l’Ajuntament de Cornellà es vol dotar als comerços i establiments de proximitat de les eines necessàries perquè puguin digitalitzar els seus negocis.

 

El web e-Cornellà pretén dotar de coneixements al petit comerç per a que puguin actualitzar-se a les noves tendències de digitalització.